Egyalkalmas műhelyeinken különböző témákat dolgozunk fel, kötetlen, interaktív kiscsoportos foglalkozások keretében. A résztvevők száma 6-8 fő lehet. Általában egy konkrét témakört járunk körbe, az adott témakör avatott szakértőjével. A foglalkozások részét képezi egy rövid szakmai előadás, amit ezután a résztvevők átbeszélnek. Mindenkinek lehetősége van hozzászólni, véleményt nyilvánítani, kérdezni.

A műhelyfoglalkozások témája időszakonként változó. Jelenleg ugyan nincs meghirdetve semmilyen műhelyfoglalkozásunk, de ha van olyan téma, ami érdekelne és szívesen részt vennél rajta, kérlek jelezd számunkra.

Kezdés általában hétköznaponként 17:30-kor, befejezés 21:00 órakor. A részvételi díj egységesen 12.000 forint/fő/alkalom. Az aktuálisan meghirdetett foglalkozásokra jelentkezni egyébként a lenti űrlap kitöltésével lehet.

Legutóbbi workshopjaink az év elején hatályba lépett, a Budapesti FIR-t és azon belül is a TMA-t érintő változásokról szóltak, elsődlegesen a kisgépes világ szemszögéből. Szó volt az F osztályú légterek kivezetéséről, a G osztályú légteret érintő új szabályokról, a megújult Budapest TMA szerkezetről és az alatta kialakított új magassági lépcsőkről, a TIZ-ekben érvénybe lépett új eljárásokról, a megváltozott katonai légterekről, a kötelező rádió, illetve transzponder használatú körzetekről és még sok egyéb lényeges és hasznos dologról.

%d bloggers like this: