Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi oktatásnak. Folyamatosan törekszünk szakértelmünk elmélyítésére, tudásunk legjavát adva igyekszünk magas színvonalú, tartalmas és színes képzéseket nyújtani hallgatóinknak.

Dóra

Nyelvtanár

Dóra tapasztalt angol nyelvtanár, a repülés megszállottja. Az általános és üzleti angol tanítás mellett, közel tíz éve foglalkozik a repülési angollal. A légiutaskísérők és pilóták nyelvi felkészítése során nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatias,  interaktív és beszédcentrikus oktatásra.

Gergő

Pilóta

Gergő CPL szakszolgálati engedéllyel és repülőműszaki mérnöki végzettséggel rendelkező pilóta. Jelenleg az amerikai UPS légitársaságnak dolgozik földi kiszolgáló koordinátorként és rakodástervezőként. Álpilótaként részt vesz a légiforgalmi irányítók szimulátoros képzésében.

Vulkán

Légiforgalmi irányító

Vulkán aktív légiforgalmi irányító és supervisor, aki régóta elmélyülten foglalkozik légiforgalmi személyzetek és pilóták oktatásával, mind elméletben, mind gyakorlatban. Társszerzője a Fóniakönyv néven közismert angol rádiótávbeszélő kifejezések jegyzetnek.Rólunk mondták

  6 Comments

 1. Györgyövics Zsolt
  2019.11.25.
  Válasz

  Egy fónia tanfolyamot hallgattam végig és szeretném megosztani tapasztalataimat. Farkas Vulkán minden szempontból kiváló oktató. A résztvevők tudásának megfelelően mindenki tud fejlődni. Nem marad le az sem, aki kevésbé tapasztalt angol nyelvben. A témák érdekesek, hasznosak és közben minden felvetődő kérdést le tudtunk tisztázni, szóval jóval több tudást kap az ember, mint amennyi szigorúan az angol fóniázás lenne.

 2. Rózsa Béla
  2020.02.11.
  Válasz

  Remek training volt! Minden pillanatban azt éreztem, hogy terelgetve vagyunk a biztos tudás felé, amit az otthoni gyakorlással tehettünk szilárd készséggé. Hálás vagyok a ránk fordított időért és türelemért! Ugyan csak most értek véget az órák, de már hiányzik a társaság! Ajánlom minden tanulni vágyónak! Forduljatok hozzájuk bizalommal!

 3. Alex
  2020.04.19.
  Válasz

  Magas színvonalú oktatás, rendkívül hasznos, minden nyelvi szintű tanuló számára ajánlható. Bárkinek, aki a repülesben aktivan részt vesz, el kellene végeznie ezt a tanfolyamot! Maradandó tudást ad, a sok gyakorlás révén rutinná válik a fónia helyes használata, ami mindenki számára fontos a biztonságos repüles érdekében. Vulkán terjedelmes szókinccsel rendelkező oktató, aki türelmesen és ráérzéssel tud segiteni, kommunikálni a résztvevőkkel, bármilyen kérdés is merüljön fel az órak folyamán. Vicces történeteivel segiti a jó hangulatú órak menetét 🙂
  Ez mindenképp az egyik legjobb tanfolyam, amin életem során valaha megfordultam!

 4. Ludvig Brigitta
  2020.04.28.
  Válasz

  Volt szerencsém a Level felkészítő és a fónia tanfolyamon is részt venni. Később sikeres Level 5 vizsgát tettem, valamint a fónia tanfolyam nagy segítségemre volt az IR Training során és azóta is. Mindhárom oktató felkészült, türelmes, kedves és mindhárman hatalmas tudással rendelkeznek a saját területükön. Nem csak tudásra, de barátokra is találtam Bennük. Az órák színvonala várakozáson felüli volt. A csoportok is jók voltak, csupa kedves repülő ember, mindig vártam a következő órákat. Aki teheti, végezze el Náluk a szükséges tanfolyamokat, nem fog csalódni. 🙂

 5. Erős Kornél
  2020.05.02.
  Válasz

  Nemrég ért véget a fónia tanfolyam Vulkánnal. Nagyon tetszett, sok érdekes dolgot tanultam, ajanlom mindenkinek akit érint a téma.

 6. Ákos
  2020.05.29.
  Válasz

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, sokat adott a már meglévő fónia tudásomhoz. Csak ajánlani tudom Vulkánékat!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .